RAY Pelaamo arvostelussa

Suomi sai hetki sitten ihan oman nettikasinon, kun RAY laittoi RAY Pelaamo -sivuston pystyyn. Sivusto tarjoaa pelaajille pääasiassa saman valikoiman RAY:n pelejä, kuin mitä heidän markettien automaateista ja pelisaleistakin löytyy. Sivusto onkin oikein mainio paikka käydä pelaamassa samoja pelejä mihin on tottunut, mutta uhkapelaajalle se on pienoinen pettymys.

Hieman isommat voitto-osuudet

Pelaamo on onnistunut viime aikoina laajentamaan pelivalikoimaansa tuoden listoilleen uusia ja laadukkaampia hedelmäpelejä. Vaikka valikoima onkin laajentunut, ei joukkoon vieläkään mahdu suuria hittipelejä tai isoja jackpot-pelejä. Vanhoihin peleihin nähden parannusta on saatu päävoitoissa, mutta tuhansien eurojen suuruiset jättipotit jättävät kyllä kokeneemman pelaajan kylmäksi. Jos kuitenkin haluat päästä pelaamaan esimerkiksi Jokeri Pokeria korotetuilla voitoilla, niin RAY pelaamo on silloin paras paikka siihen.

Sisäpiiripeliä

RAY tarjoaa myös mahdollisuuden pelata nettipokeria, mutta sivusto ei tarjoa mitään bonuksia. Toinen merkittävä ongelma RAY pokerin toiminnassa on verkon pieni koko. Ohjelmana RAY nettipokeri käyttä Playtechin softaa, mutta verkko on RAY:n oma sisäinen verkko, jonne muut pelaajat eivät pääse mukaan.

On kuitenkin yksi asia minkä RAY tekee toiminnassaan erittäin hyvin. He nimittäin mahdollistavat vastuullisen pelaamisen todella helpoksi ja pelaajien on hyvin yksinkertaista rajoittaa omaa pelaamistaan, jos kokee sen ongelmaksi. Tähän samaan linjaan sopii myös sisäministeriön päätös, joka estää pelitileille rahan siirtämisen yöllä. Tämä voi toisaalta purra itseä myös pahasti nilkkaan, jos yöllä sattuu esimerkiksi olemaan hyvä pokerisessio menossa ja tili pääsee tyhjenemään.